Sarbatoarea Botezul Domnului in parohia Saveni - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Sărbătoarea Botezul Domnului în parohia Săveni

[2014-01-18]
Sărbătoarea Botezului Domnului reprezintă încoronarea tuturor sărbătorilor Crăciunului, un moment deosebit pentru fiecare dintre noi, ne amintim de Botezul nostru și de faptul că am devenit pentru totdeauna copii ai lui Dumnezeu. În această zi, 12 ianuarie 2014, Preasfințitul Aurel Percă a celebrat Sfânta Liturghie în biserica "Sfântul Mihail" din Săveni, amintindu-ne de vocația și misiunea importanță pe care am primit-o la Botez. O atmosferă caldă și prietenească, plină de har, iar se citea pe fețele tuturor bucuria.
Cu doi ani înainte, la 6 ianuarie 2012, PS Aurel celebrase Sfânta Liturghie a Epifaniei Domnului în timpul căreia a botezat o fetiță, Silvia Rebeca, și a binecuvântat apa. După doi ani, la sfârșitul Sfintei Liturghii, Rebeca Silvia, îmbrăcată în alb, i-a oferit Preasfințitului un buchet de trandafiri albi, semn al curăției și a nevinovăției din sufletul ei, amintindu-ne și nouă că sufletul nostru trebuie să fie și să rămână imaculat. Un moment într-adevăr emoționant și înălțător, mai ales că Silvia Rebeca este o mică prințesă la cor și nu numai, plină de viață, plină de zâmbet, plină de Dumnezeu.
După sfânta Liturghie încă se mai auzea ecoul cuvintelor lui Dumnezeu: "Acesta este Fiul meu în care îmi găsesc toată bucuria"... Mulțumim Preasfințitului pentru cadoul minunat ce l-a făcut pentru noi, celebrând Sfânta Liturghie, îi mulțumim pentru rugăciunile înălțate și sprijinul acordat în decursul acestor ani, chiar dacă suntem o comunitate mică, avem un suflet mare, aproape de Dumnezeu și aproape de biserică. (pr. Cristian Ciobancă pentru Ercis.ro)
(Sursa: ERCIS.ro)
Imagini:
Legături:
Album foto Picasa

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 315, Ultimul acces: 2021-04-19 10:25:19