Prima intalnire a preotilor din cadrul Cercului pastoral-misionar nr. 2 Horezu din anul 2014 - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Prima întâlnire a preoților din cadrul Cercului pastoral-misionar nr. 2 Horezu din anul 2014

[2014-01-24]
La biserica „Sfântul Nicolae” a Parohiei Vaideeni II a avut loc astăzi, 23 ianuarie 2014, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, prima întâlnire din acest an a preoților din cadrul Cercului pastoral-misionar nr. 2, din Protopopiatul Horezu, dedicat㠄Anului omagial euharistic și anul comemorativ al Sfinților Martiri Brâncoveni ” în Patriarhia Română, informează arhiram.ro
Întrunirea a debutat cu săvârșirea Sfintei Liturghii de către un sobor de preoți. După slujbă, lucrările cercului au continuat cu dezbaterea temei „Sfânta Spovedanie”. În prezentarea temei preotul paroh Aron Lăzăroiu a ținut să sublinieze prezentarea biblico-patristică a Sfintei Spovedanii, Spovedania ca Taină a Bisericii și ca act de renaștere spirituală, elementele constitutive ale Tainei Spovedaniei și Taina Spovedaniei sub aspect dogmatic, moral și liturgic. De asemenea au rostit alocuțiuni preoții Ion Marin, Stelian Dăscălete, Dumitru Diaconu și Constantin Mănescu, pe marginea temei tratate și din experiențele misionare.
Următoarea întâlnire a preoților din cadrul Cercului preoțesc 2 Horezu, va avea loc pe 29 aprilie 2014, la Parohia Covrești din orașul Horezu.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 396, Ultimul acces: 2021-05-17 08:58:01