Taina Sfantului Maslu in Biserica Pogorarea Duhului Sfant a Parohiei Manasia II - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Taina Sfântului Maslu în Biserica Pogorârea Duhului Sfânt a Parohiei Manasia II

[2014-01-24]
Joi, 23 ianuarie 2014, s-a întrunit Cercul Pastoral numărul 2 al Protopopiatului Urziceni. În prima parte a întrevederii a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu. Alături de preoții care fac parte din acest Cerc Pastoral, la eveniment a luat parte și PC Bogdan Ionuț Stancu, Protopop de Urziceni, după cum ne-a precizat Pr. Berbec Aurel, secretarul Protopopiatului Urziceni.
În cuvântul de învățătură adresat credincioșilor și preoților, PC Protopop Bogdan Ionuț Stancu a subliniat importanța pe care anul 2014 o are în viața religioasă a Eparhiei noastre cât și a Protopopiatului Urziceni. Anul 2014, declarat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române ca an Omagial Euharistic al Sfintei Spovedanii și al Sfintei Împărtășanii și an comemorativ al Sfinților Martiri Brâncoveni, coincide cu celebrarea a 20 de ani de la întronizarea primului Întâistătător al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, precum și împlinirea a 300 de ani de la înființarea Protopopiatului Urziceni.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 304, Ultimul acces: 2021-05-17 18:21:04