Preotii din Protopopiatul Urziceni in sprijinul credinciosilor inzapeziti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Preoții din Protopopiatul Urziceni în sprijinul credincioșilor înzăpeziți

[2014-01-29]
În urma ninsorilor abundente din ultimele zile, mai multe persoane au avut nevoie de ajutor. În această situație se află și locuitori din parohiile Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Părintele Protopop de Urziceni, Bogdan Stancu, ne-a transmis informații cu privire la ajutorul oferit de către preoții din parohiile (care aparțin de Protopopiatul Urziceni) în care sunt credincioși în situații dificile, pe care le prezentăm în continuare:
Parohia Brătia
La inițiativa preotului paroh Bolborici Marian Ciprian din satul Brătia, comuna Axintele, în data de 28 ianuarie, un grup de câțiva tineri au venit în sprijinul persoanelor vârstnice și neputincioase afectate de ninsoarea abundentă și viscolul din ultima perioadă.
Astfel au fost sprijinite cu alimente și deszăpezite 15 gospodării.
Parohia Frumușica
Luni, 28 ianuarie 2014, Părintele Dărândău Bogdan a găsit în zăpadă un bătrân căzut în curtea casei care striga după ajutor. Acesta a fost dus la o rudă apropiată care l-a îngrijit.
Parohia Axintele
Marți, 29 ianuarie 2014, Părintele Nițu Marian împreună cu un grup de tineri au ajutat la deszăpezirea a 12 văduve, le-au tăiat lemne pentru foc și au distribuit pachete alimentare.
Parohia Grindași
Duminică, 27 ianuarie 2014, Părintele David Daniel a distribuit pâine împreună cu reprezentanții Primăriei Valea Măcrișului la familiile nevoiașe. Tot în aceeași zi a transportat o femeie gravidă la salvarea care o aștepta în Comuna Valea Măcrișului pentru a fi dusă la spitalul din Urziceni.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 703, Ultimul acces: 2024-03-26 07:32:31