Seminarul Teologic Liceal "Veniamin Costachi" de la Manastirea Neamt organizeaza in perioada 30 iunie- 5 iulie concurs de admitere pentru clasa a IX-a - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Seminarul Teologic Liceal "Veniamin Costachi" de la Manastirea Neamt organizeaza in perioada 30 iunie- 5 iulie concurs de admitere pentru clasa a IX-a

[2005-06-15]
Seminarul Teologic Liceal "Veniamin Costachi" de la Manastirea Neamt organizeaza in perioada 30 iunie- 5 iulie concurs de admitere pentru clasa a IX-a. La cele doua specializari Teologie pastorala si Teologie patrimoniu sunt disponibile cate 28 de locuri pentru cursuri la zi. Precizam ca Seminarul Teologic Liceal "Veniamin Costachi" de la Manastirea Neamt dispune de spatiu de invatamant cu sali de clasa moderne, laboratoare de limbi straine, laboratoare de informatica, ateliere de pictura, biblioteca, internat, cantina si un paraclis pentru programul liturgic. De asemenea, seminarul colaboreaza cu cu scoli si biserici din Grecia si Germania unde sunt organizate, in vacantele scolare, tabere si excursii pentru elevi. Cei interesati pot obtine informatii la numarul de telefon 0233/ 24 18 76.

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 1081, Ultimul acces: 2021-04-10 13:48:25