Concert caritabil pentru copiii Centrului social „Sfantul Stelian” din Lipovu, Dolj - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Concert caritabil pentru copiii Centrului social „Sfântul Stelian” din Lipovu, Dolj

[2014-12-11]
Copiii de la Centrul “Sfântul Stelian” din localitatea Lipovu, al Asociației Vasiliada, au primit zilele trecute cadouri din partea Madalinei Amon și a trupei „Generatia Folk” și au avut bucuria de a asculta colinde cântate de tinerii talentați, membri ai acestei formații, după cum ne-a precizat Gabriela Firu.
Totodată, în această perioadă, pe scena Filarmonicii „Oltenia”, Asociația Cultural㠄Amon”, Madalina Amon, trupa Generația Folk și Andrei Păunescu au susținut un concert caritabil, fondurile obținute fiind direcționate către așezământul social din Lipovu, unde aproape 100 de copiii beneficiază de servicii sociale și educaționale.
“Ne bucurăm să avem alături oameni valoroși care se implică în susținerea proiectelor noastre sociale. Și mai important este faptul că în acest eveniment au fost implicați și tineri, iar ei au ințeles valoarea unui dar din inimă. Pentru efortul lor și pentru grija acordată le mulțumim și speram ca în viitor să dezvoltăm această frumoasă colaborare”, a declarat părintele Adrian Stănulică, președintele Asociației Vasiliada, aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei.
Centrul “Sfântul Stelian” a fost înființat în anul 2003, iar în cadrul său se desfășoară activități de terapie ocupatională, terapie remedială, consiliere psihologică și socială, educație asistată, pentru copiii care provin din familii dezavantajate social.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 677, Ultimul acces: 2024-05-20 00:46:17