Patriarhul Daniel, invitat la intalniri cu oficialii din Palestina (Ziare.com) - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Patriarhul Daniel, invitat la intalniri cu oficialii din Palestina (Ziare.com)

[2015-01-06]
PF Daniel l-a primit, luni, la resedinta patriarhala, pe noul ambasador al Palestinei la Bucuresti, Fuad Kokaly, ocazie cu care acesta din urma l-a invitat pe patriarh sa aiba intalniri cu oficialitati palestiniene la cel mai inalt nivel, in cadrul urmatoarei vizite la Locurile Sfinte.
Totodata, ambasadorul Fuad Kokaly i-a solicitat lui PF Daniel sa analizeze posibilitatea ca, pe viitor, studenti ortodocsi palestinieni sa poata studia la facultatile de teologie ortodoxa din Romania, pentru a contribui la o mai buna cooperare intre cele doua popoare.
In cadrul vizitei, cei doi au discutat despre situatia dificila din Orientul Mijlociu, ce creeaza mari probleme in special in randul crestinilor.
PF Daniel si-a exprimat speranta ca, prin rugaciune si prin eforturile factorilor responsabili din regiune si cu sprijin international, se vor identifica solutii pentru o pace durabila, care va contribui la buna convietuire a tuturor celor ce traiesc in aceasta zona.

Sursa: www.Culte.ro


Contor Accesări: 1190, Ultimul acces: 2023-11-30 08:11:43