Hram la Biserica „Sfantul Ioan Botezatorul” din municipiul Calarasi - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Hram la Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” din municipiul Călărași

[2015-01-08]
Miercuri, 7 ianuarie 2015, când Biserica Ortodoxă sărbătorește Soborul Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul și Înaintemergătorul Domnului, Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” din municipiul Călărași și-a sărbătorit hramul. Cu acest prilej Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor a săvârșit Sfânta Liturghie arhierească alături de un sobor de preoți și diaconi în prezența unui număr mare de credincioși.
În cuvântul de învățătură adresat numeroșilor credincioși prezenți, potrivit sf-esc.ro, Preasfinția Sa a evidențiat viața și lucrarea profetică a Sfântului Ioan Botezătorul, ultimul și cel mai mare profet al Vechiului Testament, cel care L-a arătat lumii pe Mântuitorul: „Iată Mielul lui Dumnezeu, Cel ce ridică păcatele lumii”.
După oficierea Sfintei Liturghii, Preasfinția Sa a săvârșit slujba parastasului pentru fericiții ctitori, binefăcători și slujitori ai bisericii parohiale „Sfântul Ioan Botezătorul” din municipiul Călărași și a cercetat obștea Mănăstirii Coslogeni din județul Călărași.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 636, Ultimul acces: 2021-04-15 18:13:58