Cerc Pastoral la Catedrala din Urziceni - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Cerc Pastoral la Catedrala din Urziceni

[2015-01-08]
Ziua de 6 ianuarie este în fiecare an, la Catedrala Urziceni, prilej de bucurie. După săvârșirea Sfintei Liturghii a avut loc slujba de sfințire a apei oficiată pe esplanada din fața sfântului locaș, eveniment așteptat de mulți credincioși.
Tot în această zi a avut loc la Catedrala din Urziceni și întrunirea Cercului pastoral.
„În aceeași zi, cu prilejul Vecerniei și Litiei săvârșite în ajunul sărbătorii Sfântului Ioan Botezătorul a avut loc întrunirea Cercului pastoral la care au participat preoții din Urziceni precum și din alte parohii ale Protopopiatului Urziceni. După ce s-a oficiat și Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul, Părintele Claudiu Buză, de la Parohia Sfânta Treime – Urziceni, a rostit un cuvânt de învățătură despre Sfântul Ioan Botezătorul ca model al pocăinței”, a precizat părintele protopop Bogdan Stancu.
La final preoții prezenți l-au felicitat pe Părintele Protopop Bogdan Ionuț Stancu cu prilejul zilei onomastice. La acest eveniment au participat Consilieri parohiali precum și numeroși credincioși.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 646, Ultimul acces: 2021-04-09 07:21:14