Moment catehetic in parohia argeseana Zarnesti 1 - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Moment catehetic în parohia argeșeană Zărnești 1

[2015-01-08]
Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, prin Biroul de Cateheză și Activități cu Tineretul, împreună cu Protoieria Mioveni, la parohia Zărnești 1 cu hramul „Sfântul Ioan Botezătorul” a avut loc ieri, 7 ianuarie 2015, ora de cateheză, după săvârșirea Sfintei Liturghii, potrivit eparhiaargesului.ro.
Copiii din grupa de cateheză sunt elevi ai Școlii Generale Zărnești și împreună cu doamna profesoară Preda Alina Georgeta au fost primiți cu multă dragoste de părintele Stan Constantin. Ora a început la 12,00 și a fost susținută de părintele paroh. La această întâlnire au participat copii din grupa de cateheză, dar și credincioși care sărbătoreau hramul bisericii.
În cuvântul rostit s-a subliniat faptul că Sfântul Ioan Botezătorul a fost o personalitate de excepție, un suflet nobil, cu o ținută morală vrednică de admirație, gata de jertfă, însușiri care-l definesc ca un adevărat profet. Mesajul lui este absolut necesar și azi, poate mai mult ca oricând în istorie, pentru că se constată abateri de la regulile elementare de bună conviețuire.
Ora de cateheză s-a încheiat prin cântarea troparului Botezului Domnului.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 572, Ultimul acces: 2021-04-09 08:45:38