Hramul bisericii Parohiei Pojorata II - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Hramul bisericii Parohiei Pojorâta II

[2015-01-11]
Biserica Parohiei Pojorâta II, din județul Suceava, și-a sărbătorit în Duminica după Botezul Domnului hramul, locașul avându-l ocrotitor pe Sfântul Ioan Botezătorul. În mijlocul credincioșilor s-a aflat Înaltpreasfințitul Părinte Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților. Ierarhul a oficiat Sfânta Liturghie și a ținut un cuvânt de învățătură, informează TRINITAS TV.
Biserica “Sfântul Ioan Botezătorul” este a doua biserică ortodoxă din comună. Potrivit tradiției locului, hramul bisericii se sărbătorește, de câțiva ani încoace, în duminica după Soborul Sfântului Proroc Ioan Botezătorul.
Biserica a fost ridicată în stil moldovenesc în anul 2001 și a fost sfințită în 2007. În prezent se lucrează la pictură, totodată fiind demarate și lucrările de zidire a unei clopotnițe și a unui centru social-filantropic.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 2413, Ultimul acces: 2023-01-28 14:25:54