Consiliul eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei, in sedinta de lucru - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Consiliul eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei, în ședință de lucru

[2015-01-10]
Consiliul eparhial al Arhiepiscopiei Craiovei se va întruni sâmbătă, 17 ianuarie, de la ora 10:00, în ședință de lucru, informează Ziarul Lumina, Ediția de Oltenia.
Pe ordinea de zi a întâlnirii vor figura analiza dării de seamă generală pe anul 2014 privind activitatea pastoral-misionară, culturală, economică și social-filantropică din cadrul Arhiepiscopiei Craiovei, în vederea înaintării acesteia spre aprobare Adunării eparhiale, precum și alte aspecte curente. Ședința va avea loc la Centrul de restaurare, conservare, patrimoniu și vizualizare al Facultății de Teologie Ortodoxă din Craiova (Casa Bengescu).
La finalul ședinței de lucru a Consiliului eparhial va fi săvârșită slujba de Te Deum în aula Centrului de restaurare, conservare, patrimoniu și vizualizare al Facultății de Teologie Ortodoxă din Craiova.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1279, Ultimul acces: 2024-03-26 13:57:11