Tabere de iarna pentru adolescenti la Marisel si Colibita - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Tabere de iarnă pentru adolescenți la Mărișel și Colibița

[2015-01-09]
Tabăra de iarnă de la Mărișel se va încheia vineri, 6 februarie, cu participarea tinerilor la Sfânta Liturghie la biserica din sat, potrivit Radio Renașterea.
Și aproximativ 30 de tineri bistrițeni au ales să meargă la sfârșitul acestei luni în prima tabără de iarnă de la Colibița. Organizată de asociațiile de tineret de la nivelul protopopiatelor Bistrița, Beclean și Năsăud, tabăra „Bucuria de a fi tânăr” va avea loc în perioada 30 ianuarie - 2 februarie. S-au înscris până acum 32 de tineri cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, însă cei care mai doresc să participe se mai pot înscrie în zilele următoare, fiind libere încă 3 locuri. Potrivit inspectorului eparhial pentru tineret de la nivelul județului Bistrița-Năsăud, Pr. Tudor Mudure tinerii ce vor participa la tabăra de iarnă de la Colibița vor avea parte de o serie de ateliere practice precum cel de teatru, hand-made, quilling, cruciulițe și metaniere, dar și discuții duhovnicești, program de rugăciune și activități și jocuri specifice de iarnă.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 890, Ultimul acces: 2022-11-29 02:30:10