Santierul Catedralei Mantuirii Neamului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

[2015-01-09]
Pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului activitatea a fost reluată după încheierea sărbătorilor de iarnă. Din cauza temperaturilor foarte scăzute nu se pot face momentan decât lucrări de întreținere.
„După perioada sărbătorilor de iarnă am reluat activitatea în șantier în data de 5 ianuarie, însă, datorită temperaturilor foarte scăzute din ultima perioadă singurele activități pe care le desfășurăm în acest moment sunt deszăpezirea spațiilor interioare și a platformelor de lucru, precum și aprovizionarea șantierului cu materiale. Totodată, deszăpezim și depozitele de materiale care sunt în momentul acesta în șantier și așteptăm ca temperaturile să permită reluarea activităților”, a declarat pentru TRINITAS TV Ing. Cons. Vasile Crăcăuanu, Sectorul Monumente și Construcții Bisericești.
Credincioșii sunt așteptați să participe la ridicarea celui mai important locaș de cult al românilor din vremurile noastre. Modalitățile prin care puteți contribui sunt mai multe și despre fiecare puteți afla accesând site-ul catedralaneamului.ro.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 3207, Ultimul acces: 2022-11-29 11:23:27