Alaturi de semeni in Arhiepiscopia Argesului si Muscelului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2022 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Alături de semeni în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului

[2015-01-09]
Cu îndemnul și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, sub coordonarea Sectorului social-filantropic și de Misiune al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului și prin implicarea preotului Mădălin Pătrașcu, parohul Bisericii Drăguțești, în perioada sărbătorilor de iarnă s-au desfășurat mai multe acțiuni social-filantropice ce au vizat diverse categorii de persoane nevoiașe ale parohiei, informează eparhiaargesului.ro.
În zilele de 20 și 21 decembrie, au fost împărțite pachete cu alimente și fructe, familiilor cu mulți copii, precum și calendare și iconițe. În ziua de 23 decembrie au fost oferite haine persoanelor nevoiașe ale parohiei, haine ce au venit prin implicarea Părintelui Consilier Robert Nicolae coordonatorul Sectorului social-filantropic și de Misiune.
În ziua sărbătorii Nașterii Domnului, un număr de 40 de pachete cu dulciuri, sucuri și fructe au fost împărțite copiilor, care au participat la slujbă și care au primit Trupul și Sângele Mântuitorului.
În ajunul Botezului Domnului atenția s-a îndreptat către bătrânii singuri, cărora li s-au dăruit pachete cu alimente și fructe.
Grija pentru cei nevoiași trebuie să fie permanentă, drept pentru care asemenea acțiuni vor continua în Parohia Drăguțești.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 894, Ultimul acces: 2022-11-29 02:33:36