Slujire arhiereasca la Manastirea "Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul" - Corbeni - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Slujire arhierească la Mănăstirea "Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul" - Corbeni

[2015-01-12]
În Duminica după Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, Mănăstirea Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, situată în comuna Corbeni, pe Transfăgărășan, s-a bucurat de Sfânta Liturghie oficiată de Înaltpreasfințitul Arhiepiscop Calinic al Argeșului și Muscelului.
În cuvântul de învățătură, potrivit eparhiaargesului.ro, Ierarhul Argeșului și Muscelului a subliniat faptul că trebuie să ne grăbim să ascultăm de Dumnezeu și să părăsim păcatul cârtirii împotriva voii Sale. Să împlinim ceea ce Dumnezeu ne cere: iubirea aproapelui, post, rugăciune, milostenie, priveghere și pază de vicleșugurile ispititorului celui rău.
De asemenea, Înaltpreasfinția Sa, a mulțumit creștinilor iubitori de Dumnezeu și Biserică, pentru solidaritate ortodoxă și pentru dragostea pe care o au față de Mănăstirea Corbeni – mult încercată de-a lungul vremii.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1118, Ultimul acces: 2024-02-26 22:03:30