Concursul „Cel mai bun plan de dezvoltare a carierei“ pentru studentii ULBS - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Concursul „Cel mai bun plan de dezvoltare a carierei“ pentru studenții ULBS

[2015-01-12]
Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu (ULBS) în calitate de partener în cadrul proiectului POSDRU „Studentul consiliat - excelent viitor angajat“ organizează selecția participanților pentru runda a doua a concursului „Cel mai bun plan de dezvoltare a carierei“. La concurs pot participa studenții din grupul țintă care au participat la activitățile de consiliere individuală și de grup (7 ore) organizate în cadrul proiectului, în lunile octombrie, noiembrie și decembrie. Pe parcursul activităților de consiliere, studenții au finalizat planul de dezvoltare a carierei și s-au înregistrat pe portalul proiectului, înscrierea fiind esențială pentru participarea la concurs, informează Ziarul Lumina.
Studenții interesați să participe la concurs trebuie să pregătească, în prima etapă, un dosar în care să prezinte planul de dezvoltare a carierei, rezultat în urma ședințelor de consiliere, în perioada 12-16 ianuarie 2015.
După evaluarea dosarelor, a CV-urilor și a planurilor de dezvoltare a carierei se vor desemna participanții calificați la etapa a doua (acei studenți ale căror lucrări au obținut minimum 75 de puncte). Rezultatele vor fi afișate în data de 20 ianuarie 2015.
Cea de-a doua etapă a concursului constă în participarea la simularea unui interviu de angajare în baza planului de dezvoltare a carierei întocmit de studenți. Simularea interviurilor de angajare va avea loc în zilele de 21-22 ianuarie 2015, iar în data de 23 ianuarie 2015 vor fi afișate rezultatele. În urma evaluării concurenților, fiecare câștigător al concursului primește un premiu în valoarea netă de 2000 de lei. De asemenea, toți concurenții vor primi o diploma de participare la concurs.
Scopul concursului este de a asigura premisele pentru participarea viitorilor absolvenți de învățământ superior pe o piață a muncii modernă și dinamică, prin intermediul unei decizii profesionale bazate pe o adecvată consiliere vocațională, pe dezvoltarea unui plan de carieră cu obiective clare în care se urmărește dobândirea și formarea acelor competențe și abilități necesare integrării durabile pe piața muncii. În urma participării la concurs se vor selecta 40 cele mai bune planuri de dezvoltare a carierei profesionale și vor fi premiate cu premii de 2000 lei, fiecare premiu. În această etapă de implementare a proiectului se vor acorda opt premii, conform biroului de presă al ULBS.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1104, Ultimul acces: 2024-03-05 04:58:43