Sesiune de formare pentru doctoranzi la Sibiu - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Sesiune de formare pentru doctoranzi la Sibiu

[2015-01-13]
La Centrul de Reuniune Academică al Universității „Lucian Blaga“ din Sibiu a avut loc Modulul de Pregătire în Managementul Cercetării și o sesiune de formare cu tematica „Egalitatea de șanse, gen și dezvoltare durabil㓠din cadrul proiectului „Minerva-cooperare pentru cariera de elită în cercetarea doctorală și post-doctorală“, informează Ziarul Lumina. Această sesiune de pregătire a fost susținută de către expertul formator Daniel Pop, cercetător și evaluator în cadrul Comisiei Europene.
Au participat studenți doctoranzi și post-doctoranzi din cadrul universității sibiene, care beneficiază de burse doctorale și post-doctorale, ce activează în domeniile Teologie, Istorie, Filologie, Economie, precum și cadre universitare ce își susțin activitatea în cadrul ULBS.
S-a discutat despre importanța planificării carierei de cercetător, cercetarea ca proiect, managementul echipei de cercetare și asigurarea egalității de șanse.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1133, Ultimul acces: 2024-03-03 04:34:13