Hramul Parohiei Sfantul Vasile cel Mare, Mun. Curtea de Arges - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Hramul Parohiei Sfântul Vasile cel Mare, Mun. Curtea de Argeș

[2016-01-02]
La început de An Nou (01 ianuarie 2016), Parohia Sfântul Vasile cel Mare (cartierul Ivancea) din municipiul Curtea de Argeș, și-a serbat hramul. Cu acest prilej, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, a oficiat, în lăcașul de cult ocrotit de Sfântul Vasile, Sfânta Liturghie înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, informează site-ul oficial al Eparhiei.
„Dumnezeu ne binecuvintează să intrăm în Noul An. Avem chemarea să împlinim cu sfințenie lucrarea pe care ne-o încredințează Sfânta Treime. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să dea putere argeșenilor și muscelenilor precum și tuturor creștinilor și întregului neam omenesc, să facă din anul Domnului 2016 un an al bucuriei și al păcii, prin muncă cinstită, credință, rugăciune și dragoste. Să ne rugăm la Sfânta Treime pentru a ocroti viața noastră de războaie, cutremure, boli, catastrofe și alte nenorociri. Tuturor, vă doresc sănătate din belșug și spor binecuvântat în lucrarea de zi cu zi!”, a spus Înaltpreasfinția Sa în cuvântul de învățătură.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 3357, Ultimul acces: 2021-06-15 21:25:47