Vizita pastorala in Parohia Deta - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Vizită pastorală în Parohia Deta

[2016-01-05]
În Duminica dinaintea Botezului Domnului, 03 ianuarie 2016, Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului, a efectuat o vizită pastorală în Parohia Deta, informează site-ul oficial al Eparhiei. Aici, Înaltpreasfinția Sa a fost întâmpinat de slujitorii parohiei: pr. Ioan Prisăcean, Protopopul Detei și pr. Ioan Ciprian Blagoe, alături de numeroși enoriași și reprezentanți ai autorităților locale.
În continuare, Mitropolitul Banatului a participat la Sfânta Liturghie în biserica parohială cu hramul „Pogorârea Sfântului Duh“, construită în anul 2009.
După slujbă, chiriarhul a adresat celor prezenți un cuvânt de învățătură privitor la lucrarea de mântuire a neamului omenesc săvârșită de Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru Iisus Hristos, prin venirea Sa în lume.
În încheiere, Înaltpreasfinția Sa a transmis un cuvânt de binecuvântare și îndemn părintelui protopop Ioan Priscăcean de a continua pe mai departe alături de enoriași lucrările desfășurate la nivelul parohiei, atât în plan duhovnicesc, misionar și pastoral, cât și administrativ, astfel încât, biserica nou-construită să fie împodobită cât mai curând cu veșmântul picturii.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1309, Ultimul acces: 2021-04-21 20:56:04