O noua biserica dedicata Sfantului Petru, in Pakistan - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

O nouă biserică dedicată Sfântului Petru, în Pakistan

[2016-01-07]
O nouă biserică dedicată Sfântului Apostol Petru este darul pe care Anul Milostivirii îl aduce cu sine pentru creștinii pakistanezi dintr-un mic sat de lângă orașul Okara, Dieceza de Faisalabad. Noua biserică a fost construită în locul pe care înainte se afla o capelă, devenită între timp prea mică datorită creșterii numărului persoanelor care o frecventau. Noul locaș de cult a fost inaugurat printr-o celebrare euharistică solemnă săvârșită de Mons. Joseph Arshad, Episcop de Faisalabad, alături de parohul local, pr. John Murad, și de alți preoți și călugări, citim în materialul de pe situl Radio Vatican.
Comunitatea locală, păstorită de pr. Murad, s-a dedicat pe deplin construirii noii biserici asigurând materiale, mână de lucru, mici finanțări și donații pentru edificarea lăcașului ce va servi celor mai bine de 100 de familii catolice prezente în localitate. Adresându-se celor prezenți la acest moment de sărbătoare al Bisericii locale, Episcopul Arshad a spus că "noua biserică este un semn de unitate între credincioși și dorește să fie un semn de iubire, unitate și milostivire pentru toată populația locală". Demn de menționat este și faptul că pe lângă credincioșii catolici, la această sărbătoare au participat și persoane necreștine.
"Noua biserică este semnul vizibil al prezenței lui Cristos în mijlocul nostru", a spus Ierarhul locului, mulțumind celor care s-au implicat în această inițiativă. "În anul Jubileului Milostivirii", a continuat Episcopul, "Cristos ne dorește milostivi precum Tatăl". În încheiere, prelatul a invitat toată lumea prezentă să lase deoparte orice spirit de ură și răzbunare pentru a umple tot teritoriul Pakistanului de milostivirea lui Dumnezeu.
(Sursa: Radio Vatican)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1182, Ultimul acces: 2024-02-22 14:50:33