A XVI-a Conferinta generala a Comunitatii Magnificat in Montesilvano, Italia - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

A XVI-a Conferință generală a Comunității Magnificat în Montesilvano, Italia

[2016-01-07]
Agneza Țâmpu, din București, s-a consacrat cu totul și perpetuu pentru Împărăția lui Dumnezeu în Comunitatea Magnificat, și alte 8 persoane, din Râmnicu Vâlcea, s-au angajat la o alianță concretă cu Dumnezeu în aceeași Comunitate, în prezența Cardinalului Gualtiero Basetti, Arhiepiscop de Perugia, responsabil al Comunității, și a PS Cornel Damian, Episcop auxiliar de București, citim în relatarea de pe Angelus.Com.ro.
Evenimentul a avut loc în 5 ianuarie 2016, în ajunul Solemnității Epifaniei Domnului, în orășelul italian Montesilvano, unde Comunitatea Magnificat a avut a XVI-a Conferință generală. Sute de membri ai comunității din Italia și din lumea întreagă s-au reunit pentru câteva zile de reculegere spirituală în vederea reînnoirii alianței și pentru primirea noilor alianțe și consacrări. Comunitatea s-a născut pe 8 decembrie 1978, în biserica San Donato la Elce, în Perugia. Astăzi, Comunitatea are zeci de fraternități în Italia și în afara ei, extinzându-se și în alte continente.
(Sursa: vedeți aici)
Imagini:
Legături:
Album foto Facebook

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1143, Ultimul acces: 2024-02-22 02:25:50