Programul „Micii crestini” la Parohia „Moara Saraca” din Protopopiatul Ilfov Nord - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Programul „Micii creștini” la Parohia „Moara Sărac㔠din Protopopiatul Ilfov Nord

[2016-01-12]
La Parohia Moara Săracă din Protopopiatul Ilfov Nord are loc în această perioadă Programul Micii creștini, după cum ne-a mărturisit Pr. coslujitor Cornel Enache.
Astfel, duminică, 10 ianuarie 2016, aproximativ 40 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, au participat la o activitate de modelaj, desfășurată în biserica parohiei. Ei au modelat figurine de lut care înfățișau cetăți, biserici și diferite obiecte cu semnificație religioasă pe care le-au marcat cu stegulețe. De asemenea, au colorat fișe cu eroi cunoscuți de desene animate.
La final, fiecare participant a primit un cadou surpriză.
Activitățile, care se vor desfășura timp de 6 săptămâni, își propun familiarizarea copiilor și părinților lor cu viața bisericii, spovedirea și împărtășirea lor mai deasă, cât și crearea unui cadru adecvat de socializare creștină.
Programul Micii creștini este dedicat Anului omagial al educației religioase a tineretului creștin ortodox în Patriarhia Română.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 2367, Ultimul acces: 2021-11-26 14:29:13