Liturghie arhiereasca la Malaga - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Liturghie arhierească la Malaga

[2016-01-13]
În Duminica de după Botezul Domnului, 10 ianuarie 2016, Preasfințitul Părinte Timotei, Episcopul Ortodox Român al Spaniei și Portugaliei, a slujit Sfânta Liturghie arhierească în Parohia ortodoxă română Sfântul Ioan Botezătorul din Malaga, după cum informează site-ul oficial al Eparhiei.
La finalul slujbei, Preasfinția Sa a adresat credincioșilor prezenți un cuvânt de învățătură în care a nuanțat câteva aspecte despre începutul propovăduirii Mântuitorului. Mântuitorul își începe activitatea Sa cu aceleași cuvinte pe care le rostea și Ioan Botezătorul: Pocăiți-vă că s-a apropiat Împărăția cerurilor! Dar ce înseamnă pocăința? Pocăința nu înseamnă aderența la o sectă anume, intitulându-te pocăit, ci pocăința este un proces care începe de la Botez, când ne lepădăm de Satana și făgăduim că ne unim cu Hristos, și merge până la mormânt. Toată viața trebuie să fie un proces al pocăinței.
Din acest proces fac parte: Spovedania, Împărtășania, smerenia și plinirea a tot cuvântul Domnului Iisus Hristos.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 565, Ultimul acces: 2021-11-27 03:20:01