Eparhia de Oradea se alatura protestelor impotriva Barnevernetului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Eparhia de Oradea se alătură protestelor împotriva Barnevernetului

[2016-01-20]
Episcopia Română Unită cu Roma, Greco Catolică, de Oradea este alături de familiile din Norvegia ai căror copii au fost luați de către Organizația Barnevernet. În acest sens, sâmbătă, 23 ianuarie 2016, între orele 12.00-14.00, Episcopia noastră se va alătura inițiativei Bisericilor Penticostale și Baptiste din Oradea prin acțiunea comună de solidaritate, protest și mărturie publică a valorilor biblice ale credinței creștine, organizată în Piața Unirii din Oradea.
Modelul nostru al creștinilor este Familia Sfântă, Iosif și Maria care prin creșterea pe care i-au oferit-o Mântuitorului: "Isus creștea în înțelepciune, statură și har înaintea lui Dumnezeu și a oamenilor" a transmis lumii, modelul exemplar al familiei creștine. Noi, creștini fiind, dorim să transmitem copiilor noștri valori fundamentale pentru viață: înțelepciunea, iubirea și credința.
Vă chem, cu dragoste, să vă alăturați Bisericilor urbei noastre pentru a apăra instituția sacră a Familiei și drepturile copiilor de a sta lângă părinți. Dumnezeu să binecuvânteze familiile! (Episcop † Virgil Bercea)
(Sursa: EGCO.ro)
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 281, Ultimul acces: 2019-10-14 07:57:08