Alaturi de semenii afectati de caderile masive de zapada - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Alături de semenii afectați de căderile masive de zăpadă

[2016-01-21]
În aceste momente dificile cauzate de condițiile meteo severe, preotul Rizea Cornel de la Parohia Ciulnița Eustatiade, din comuna Leordeni, (Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului) a ajutat o familie de vârstnici, precum și pentru o familie numeroasă din cadrul comunității pe care o păstorește. Astfel, le-au fost oferite, din partea parohiei, alimente de primă necesitate, apă și au fost sprijiniți în procurarea lemnelor de foc. De asemenea, au fost ajutați în deszăpezirea gospodăriilor.
Cu binecuvântarea Înaltpreasfintitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, în Eparhie au fost organizate mai multe acțiuni de ajutorare a familiilor izolate sau afectate de căderile masive de zăpadă, informează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului. Preoții, sprijiniți de grupe de credincioși, au intervenit pentru a ajuta la deszăpezirea familiilor izolate, la asigurarea necesarului de lemne pentru foc, a alimentelor de primă necesitate și, după caz, a medicamentelor.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 773, Ultimul acces: 2021-11-27 16:59:12