Spectacol caritabil: „Biserica si Scoala, impreuna de Craciun” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Spectacol caritabil: „Biserica și Școala, împreună de Crăciun”

[2016-12-21]
de Sorin Ionițe

Biserica și Școala, împreună de Crăciun
Aproximativ două sute de copii de la Școala Gimnazială Maica Domnului au prezentat luni, 19 decembrie 2016, un spectacol de Crăciun la Biserica Sfântul Pantelimon – Foișorul de Foc din București. Ei au adus daruri pentru mai mulți copii cu posibilități financiare reduse din parohie.
Evenimentul s-a intitulat Biserica și Școala, împreună de Crăciun și a fost organizat de Departamentul pentru copii și tineret Ateneul Sfântului Pantelimon, în colaborare cu Școala Gimnazială Maica Domnului.
Copiii au prezentat datini și obiceiuri românești, dar și piesa de teatru Poveste de Crăciun.
La final, când și-a făcut apariția Moș Crăciun, toți copiii au fost răsplătiți cu sucuri, fructe și dulciuri.
Colaborarea dintre Școala Gimnazială Maica Domnului și Biserica Sfântul Pantelimon a început în urmă cu aproape un deceniu. Prin această cooperare se realizează o completare a actului educațional, iar mai presus de aceasta, comuniunea între oameni, indiferent de starea lor socială, precum și apropierea copiilor de Dumnezeu, a precizat Părintele Bogdan-Aurel Teleanu, preot slujitor la Parohia Sfântul Pantelimon.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 748, Ultimul acces: 2024-03-23 03:43:48