Concertul traditional de colinde al Arhiepiscopiei Targovistei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Concertul tradițional de colinde al Arhiepiscopiei Târgoviștei

[2016-12-19]
de Andrei Pau

Duminică, 18 decembrie 2016, a avut loc, la Teatrul municipal Tony Bulandra din Târgoviște, Concertul extraordinar de colinde, organizat de Arhiepiscopia Târgoviștei. La eveniment a fost prezent Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei.
Concertul a fost susținut de Corala Arhiepiscopiei Târgoviștei și de Grupul Coral bărbătesc Valachia Christiana, ambele dirijate de Mihail Vlădăreanu, notează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Târgoviștei.
Spectacolul s-a bucurat de participarea extraordinară a cunoscuților artiști: mezzosoprana Ștefania Chițulescu, basul Marius Boloș, soprana Elena Dragomir, mezzosoprana Rebecca Pelmuș, soprana Anabela Georgescu și tenorul Vlad Miriță.
În cuvântul rostit, Înaltpreasfinția Sa a subliniat că Nașterea lui Iisus Hristos reprezintă începutul civilizației creștine europene, cu inefabilele sale principii de credință și morală, care au transformat din temelii lumea, înnoind-o și transfigurând-o.
La final, ierarhul a prezentat Almanahul bisericesc pe anul 2017 al Eparhiei.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 741, Ultimul acces: 2024-04-15 09:35:46