Concert de colinde sustinut de elevii Scolii Ortodoxe „Sfantul Antim Ivireanul” din Timisoara - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Concert de colinde susținut de elevii Școlii Ortodoxe „Sfântul Antim Ivireanul” din Timișoara

[2016-12-18]
de Andrei Pau

În Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timișoara a avut loc sâmbătă, 17 noiembrie 2016, un concert tradițional de colinde, susținut de Corul Prologos al Școlii Gimnaziale Sfântul Antim Ivireanul și al Grădiniței Troița din Timișoara, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Timișoarei.
Programul manifestărilor a cuprins mai multe colinde, interpretate atât de copiii de la grădiniță, împreună cu cei din clasele primare, cât și de copiii de la gimnaziu. Pe scenă au mai urcat Corul de părinți Prologos și Corul de fete al Liceului Teoretic Traian Vuia din Făget.
Concertul de colinde a fost organizat de Școala Gimnazială Sfântul Antim Ivireanul și Grădinița Troița din Timisoara, în colaborare cu Asociația Prologos, Arhiepiscopia Timișoarei și Filarmonica Banatul.
La eveniment au participat clerici, profesori, elevi, studenți, dar și părinții și apropiții copiilor de la cele două unități de învățământ organizatoare. Fiecare participant, prin achiziționarea biletului, a primit în dar și albumul de colinde autentice romanesti Ce Soare rasare.
Școala Ortodoxă Sfântul Antim Ivireanul funcționează cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului, fiind prima școală ortodoxă din județul Timiș, autorizată de Ministerul Educației. Alături de Grădinița Troița, Școala Gimnazială Sfântul Antim Ivireanul face parte dintr-un proiect al Asociației Prologos, în parteneriat cu Arhiepiscopia Timișoarei.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 504, Ultimul acces: 2021-05-17 10:09:11