Spectacol de Craciun la Liceul Greco-Catolic din Oradea - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Spectacol de Crăciun la Liceul Greco-Catolic din Oradea

[2016-12-17]
17.12.2016, Oradea (Catholica) - Devenit deja o tradiție de-a lungul anilor, Spectacolul de Crăciun a marcat în familia Liceului Greco-Catolic din Oradea apropierea de importanta sărbătoare a creștinătății, Nașterea Domnului. Implicarea a fost una generală, începând cu cei mici, din clasa a IV-a, care au încântat auditoriul cu un repertoriu divers de cântece, colinde și urări, urmând elevii din ciclul gimnazial și din cel liceal, care au prezentat, fiecare clasă în parte, diverse locuri din Europa și România, în care sărbătoarea Nașterii Domnului este trăită și sărbătorită, precum și tradițiile și obiceiurile existente în respectivele locuri.
Pe lângă aceste momente, au mai fost implicați și elevi din diverse clase, care, alături de prof. Antonia Nica, au cântat colinde, înfrumusețând atmosfera din sală, având în acompaniament și diverse instrumente muzicale; au fost și câteva momente de dans sportiv, în care elevii au dovedit un frumos și real talent. Un alt moment special a fost de natură sportivă, fiind prezentate câteva exerciții fizice, deloc ușoare, la care au participat elevi din diverse clase, sub coordonarea prof. Andrei Cristea.
Spre finalul acestei sărbători, noul grup de tineri, recent înființat în cadrul liceului nostru de către director, pr. Dragoș Alexandru, și sub coordonarea catedrei de religie, au prezentat o scurtă scenetă de Crăciun, ce a surprins prin mesajul ce a dorit să îl transmită. În esență s-a atras atenția asupra riscurilor și pericolelor ce planează asupra trăirii Sărbătorii Nașterii Domnului. Finalul spectacolului a fost unul ce a caracterizat întreaga durată a spectacolului, când toți cei care au prezentat momentele menționate mai sus, s-au reunit cu toții pe scenă, unde în prezența prof. Antonia Nica, la pian, au cântat câteva colinde. (material semnat de prof. Traian Ostahie pentru EGCO.ro)

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 339, Ultimul acces: 2021-05-17 09:57:48