Ajutor pentru copiii internati la sectia de terapie intensiva a Spitalului „Grigore Alexandrescu” din Capitala - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ajutor pentru copiii internați la secția de terapie intensivă a Spitalului „Grigore Alexandrescu” din Capitală

[2016-12-30]
de Andrei Pau

Voluntarii paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au donat vineri, 30 decembrie 2016, Secției de terapie intensivă a Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din București, două pompe de dozare a perfuziilor pentru nou născuți, notează Radio Trinitas.
Aparatura și consumabilele în valoare de 15 mii de lei au fost oferite prin implicarea unor sponsori anonimi.
Potrivit voluntarului Alina Jiga, întreaga comunitate ar trebui să se implice și să sprijine pe cei care sunt în nevoi:
Cu ajutorul comunității poți să dezvolți și să ajungi la un anumit nivel pe care ți l-ai dori pentru tine și copii tăi, a declarat Alina Jiga.
La rândul său, medicul Ana Maria Brădeanu a evidențiat nevoia de aceste aparate, vitale pentru sănătatea copiilor internați.
Pacienții noștri sunt copii nou-născuți cu multiple malformații ce necesită măsuri susținute de terapie intensivă. Aceste pompe de perfuzie sunt foarte importante în tratamentul și îngrijirea acestor copii cu probleme grave de sănătate, a declarat Ana Maria Brădeanu.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 615, Ultimul acces: 2021-04-22 06:30:39