4 milioane de credinciosi in Vatican, in cursul anului 2016 - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

4 milioane de credincioși în Vatican, în cursul anului 2016

[2016-12-30]
30.12.2016, Vatican (Catholica) - Circa 4 milioane de credincioși au participat în cursul anului 2016 la întâlnirile cu Sântul Părinte, din Vatican. Informația a fost difuzată de Prefectura Casei Pontificale la sfârșit de an, făcând cunoscut cadrul general al participării credincioșilor la diferitele întâlniri cu Sfântul Părinte, desfășurate în Vatican: audiențele generale și cele speciale, audiențele jubiliare, celebrările liturgice, întâlnirile cu pelerinii și credincioșii prilejuite de rugăciunea Angelus și Regina Coeli.
Datele sunt însă aproximative, subliniază materialul Radio Vatican, fiind calculate pe baza cererilor de participare la diferitele evenimente, adresate Prefecturii Casei Pontificale, și pe baza biletelor distribuite de aceasta, ca și în funcție de estimările generale privind prezența pelerinilor și a credincioșilor la diferite momente, precum „Angelus” și „Regina Coeli”. Desigur, acest cadru se referă doar la evenimentele din Vatican și nu cuprinde alte celebrări la care a fost prezent Sfântul Părinte, cu participarea unui mare număr de credincioși.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 528, Ultimul acces: 2021-04-21 14:36:35