Noul preot militar al Garnizoanei Bistrita, instalat de Mitropolitul Andrei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Noul preot militar al Garnizoanei Bistrița, instalat de Mitropolitul Andrei

[2017-01-12]
de Iulian Dumitrascu

Noul preot militar al Garnizoanei Bistrița, Pr. Cristian Marțian, a fost instalat miercuri, 11 ianuarie 2017, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului. Ceremonialul militar a început la ora 15:00 la sediul Comandamentului Brigăzii 81 Mecanizată General Grigore Bălan, informează radiorenasterea.ro
În cadrul ceremonialului, Înaltpreasfințitul Andrei a oficiat o slujbă de Te-Deum și a rostit un cuvânt în care a vorbit despre legătura dintre Biserică și Armată, oferind exemple concrete din Sfânta Scriptură de ostași apropiați de Dumnezeu.
Părintele exarh al mănăstirilor din cadrul Arhiepiscopiei Clujului, Arhimandritul Dumitru Cobzaru, a dat citire deciziei de numire, iar la final Înaltpreasfințitul Andrei i-a înmânat Părintelui Cristian Marțian Sfânta Evanghelie, Sfânta Cruce și cheile Bisericii.
Ceremonialul desfășurat pe platoul din incinta garnizoanei Bistrița s-a încheiat cu defilarea militarilor garnizoanei. Au luat parte la manifestare reprezentanți ai autorităților publice județene și locale și ai instituțiilor județene din Sistemul Național de Apărare Ordine Publică și Siguranță Națională.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 719, Ultimul acces: 2021-04-22 09:47:30