Credinciosi si preoti din Protoieria Ilfov Nord i-au ajutat pe cei afectati de conditiile meteo extreme - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Credincioși și preoți din Protoieria Ilfov Nord i-au ajutat pe cei afectați de condițiile meteo extreme

[2017-01-12]
de Andrei Pau

În urma căderilor masive de zăpadă, protoieria Ilfov Nord a transmis un mesaj către toate parohiile din cuprinsul ei, pentru ca preoții să formeze comitete de inițiativă în vederea sprijinirii persoanelor, cu o situație materială fragilă, care au rămas înzăpezite, ne-a precizat părintele protopop Cristian Burcea .
Astfel, la parohia Izvorani din comuna Ciolpani, părintele Piciu Gabriel împreună cu 10 persoane au îndepărtat zăpada de pe aleile de acces la 20 de case locuite de persoane în vârstă.
La Parohia Afumați II, părintele Ionică Florin împreuna cu un grup format din membrii ai Consiliului Parohial și câțiva tineri din departamentul parohial de tineret au dezăpezit curtea unui bătrân din localitate.
La parohia Șindrilița din comuna Găneasa, părintele Protopopescu Constantin a ajutat 2 familii pentru degajarea zăpezii, astfel oamenii au avut acces la drum și la magaziile de lemne.
În comuna Gruiu, părintele Ioniță Mircea Mihai a vizitat un număr de 6 familii în vârstă, unde a oferind produse alimentare. La două dintre familii s-a ocupat și de curățarea zăpezii.
Astfel de acțiuni au loc la majoritatea parohiilor, unde preoții și credincioșii își arată solidaritatea cu cei afectați de condițiile meteorologice extreme.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 686, Ultimul acces: 2021-04-22 11:56:05