Catedrala din Deva: PS Gurie a oficiat Sfanta Liturghie - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Catedrala din Deva: PS Gurie a oficiat Sfânta Liturghie

[2017-01-12]
de Andrei Pau

Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a oficiat miercuri, 11 ianuarie 2017, Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală Sfântul Ierarh Nicolae și Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Deva, notează site-ul oficial al Eparhiei.
În cadrul slujbei, Preasfinția Sa a hirotonit întru diacon pe teolog Alexandru Milovan pe seama parohiei Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din protopopiatul Deva.
În cuvântul de învățătură, Preasfințitul Părinte Gurie a vorbit celor prezenți despre demnitatea și responsabilitatea slujirii preoțești,
Cel rânduit să îmbrățișeze Crucea lui Hristos prin preoție are chemarea să aducă Lumina cea adevărată și Evanghelia Mântuitorului nostru Iisus Hristos în sufletele și inimile credincioșilor încredințați lui spre păstorire, a spus ierarhul.
La final, Episcopul Devei și al Hunedoarei a binecuvânat credincioșii prezenți la slujba oficiată la Catedrala din Deva.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 8967, Ultimul acces: 2021-04-23 09:00:04