„Viata prin ochi de copil”. Expozitie la Biblioteca Judeteana din Pitesti - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

„Viața prin ochi de copil”. Expoziție la Biblioteca Județeană din Pitești

[2017-01-14]
de Iulian Dumitrascu

Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, în parteneriat cu Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului și Biblioteca Județeană Dinicu Golescu – Argeș, au organizat la sediul Bibliotecii Județene din Pitești expoziția cu tema Viața prin ochi de copil, informează site-ul oficial al Eparhiei.
Cu acest prilej, copiii din centrele de plasament aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș au expus în holul instituției cele mai frumoase obiecte create de ei pe parcursul anului 2016.
De asemenea, la această manifestare au participat reprezentanți ai autorităților și instituțiilor publice cu responsabilități în asigurarea și promovarea drepturilor copilului, reprezentanți ai ONG-urilor și specialiști din domeniul asistenței sociale și protecției copilului.
După vizitarea expoziției, copiii aflați în sistemul de protecție socială, atât cei din centrele de plasament, cât și cei aflați în grija asistenților maternali profesioniști, precum și la alte persoane, au susținut momente artistice care au cuprins muzică, dans și scenete. Acestea s-au desfășurat în sala de conferințe a Bibliotecii Județene.
La final, toți copiii care au contribuit la realizarea momentelor artistice au primit diferite daruri din partea Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului
Scopul acestei activități a fost acela de a se prezenta calitățile artistice ale copiilor aflați în sistemul de protecție socială din județul Argeș, pentru ca societatea să înțeleagă că trebuie să facă toate eforturile pentru ca aceștia să nu întâmpine dificultăți în procesul de integrare socială.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 543, Ultimul acces: 2021-04-13 13:19:29