Duminica a 29-a dupa Rusalii: Arhiepiscopul Targovistei a oficiat Sfanta Liturghie la Catedrala „Inaltarea Domnului“ - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Duminica a 29-a după Rusalii: Arhiepiscopul Târgoviștei a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala „Înălțarea Domnului“

[2017-01-16]
de Andrei Pau

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, a oficiat duminică, 15 ianuarie 2017, Sfânta Liturghie la Catedrala din Târgoviște, notează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Târgoviștei.
La slujbă au luat parte numeroși credincioși târgovișteni. În cadrul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfinția Sa a hirotonit întru diacon pe Mihail Cătălin Dumitru.
În cuvântul rostit, ierarhul a evidențiat necesitatea de a manifesta recunoștința și mulțumirea pentru tot binele primit de la Dumnezeu sau de la oameni. De asemenea, Înaltpreasfinția Sa a subliniat faptul că omul nu este lăsat de Dumnezeu niciodată singur în boală și suferință.
La final, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon a binecuvântat pe cei prezenți la slujba oficiată la Catedrala Înălțarea Domnului.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 2880, Ultimul acces: 2023-09-18 10:47:05