BARNEVERNETUL ATACA DIN NOU - DE DATA ASTA OF FAMILIE AMERICANA INOCENTA - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

BARNEVERNETUL ATACA DIN NOU - DE DATA ASTA OF FAMILIE AMERICANA INOCENTA

[2017-01-19]
Sportul preferat al Barnevernetului norvegian e furtul copiilor de la parinti si distrugerea familiei naturale. Subiectul acesta e bine cunoscut milioanelor de romani care, in doar ultimele 14 luni au urmarit, cu sufletul la gura, tragediile cu care s-au confruntat familia Bodnariu, familia Nan si alte familii romane care locuiau ori locuiesc in Norvegia si ale caror copii le-au fost luati cu forta de autoritatile norvegiene. Gratie tenacitatii cititorilor acestor randuri si al altora, dupa luni de actiuni concrete, copiii familiei Bodnariu si familiei Nan au fost dati inapoi parintilor lor. Periodic, AFR v-a informat despre tragedia acestor familii, si, in special, tragedia familiei Bodnariu. Nadajduiam ca in iunie, cind copiii lui Ruth si Marius Bodnariu au fost dati inapoi parintilor, sa fi publicat ultimul comentariu despre sistemul inauman, numit Barnevernet, utilizat de Norvegia pentru distrugerea familiei naturale si inlocuirea ei cu familia sociala in care legaturile biologice dintre parinti si copii sunt eliminate. Din nefericire nu a fost asa.

Inca din anul trecut am fost contactati de un numar mare de familii, atit romane, dar in marea lor majoritate straine, care ne-au solicitat sprijinul pentru redobindirea copiilor lor din mainile autoritatilor norvegiene ori scandinave. Mesajele au fost multe si din diverse tari, Marea Britanie, Portugalia, Serbia, Suedia, Indonezia, Norvegia, Olanda. La inceputul acestui an am fost contactati de o familie americana al carei copil, de doar 4 saptamini, a fost luat de la mama lui pentru simplul motiv ca mama sufera de schizofrenie, si, dupa nastere, a suferit de depresie post-partum. Nu exageram - copilul de 4 saptamini a fost luat de la mama lui, in decembrie, pentru ca mama lui sufera de schizofrenie si depresie post-partum. A luat medicamente si si-a revenit la normal. Familia, alcatuita dintr-o tinara americana, Melissa Bolstad, si un nepalez, Satish Ligal, a fost zdruncinata. Melissa e israelita cu cetatenie dubla americana si norvegiana, iar Satish e nepalez.

Familia Bolstad

Satish si Melissa s-au intilnit in Norvegia cu ani in urma unde Satish facea studii universitare avind viza de student. Studia crestinismul. Cind viza i-a expirat, Satish a fost expulzat din Norvegia iar tinerii s-au mutat in Portugalia unde Satish avea rudenii. Ramasa insarcinata in Portugalia, Melissa si Satish s-au inteles ca Melissa sa se intoarca in Norvegia sa nasca copilul acolo. In Norvegia, Melissa are o familie extinsa, pe mama, tatal, si mai multe matusi, unchi si verisori. Familia locuieste la aproximativ 60 de kilometri de Oslo. Majoritatea familiei ei, insa, locuieste in Statele Unite. Familia s-a bucurat mult de nasterea micutului copil si l-au ingrijit cu multa dragoste si grija. Pina cind, la putin timp dupa nasterea copilului, un vecin a atentionat Barnevernetul ca mama lui sufere de schizofrenie si depresie post-partum.

Evenimentele care s-au derulat dupa aceea au fost aproape identice cu cele din cazul Bodnariu. Barnevernetul a facut o ancheta fulger si la mijlocul lui decembrie o asistenta sociala si doi politisti au venit la casa familiei cerind sa li se dea copilul nou nascut. Fara documente ori mandat din partea vreunei judecatorii. Discutam si facem cunoscut cazul familiei Bolstad si in Romania pentru a ne reaminti ca secularismul nu este un prieten al familiei. Statul secular e dusmanul nostru. Al familiei, casatoriei, valorilor si a credintei in Dumnezeu. Statul secular ne vrea copiii cu gelozie, sa ii transforme dupa chipul si asemanarea lui. Facem cunoscut cazul si pentru a ne da seama cit de pretioase sunt drepturile parentale, dar si abuzate in democratiile occidentale si mai ales in Norvegia, care pe nedrept se considera model pentru restul lumii privind drepturile omului, toleranta si incluzine.

Redam mai jos versiunea engleza a mesajului adresat noua de Linda Cohen, strabunica lui Melissa Bolstad care locuieste in Statele Unite. Linda a lansat o campanie internationala, asemenea familiei Bodnariu, pentru reintoarcerea bebelusului familiei lui. A citit despre miracolul pe care Dumnezeu l-a facut in familia Bodnariu prin cititorii acestor rinduri aducind pe cei 5 minunati copii ai familiei Bodnariu inapoi parintilor lor, si ne solicita sprijinul moral. Scriptura ne indeamna sa plangem cu cei ce plang si sa ne bucuram cu cei care se bucura. Avem prilejul sa o facem, si sa ne aratam solidaritatea cu aceasta familie nevinovata si vatamata de un sistem inuman, anti-crestin si antifamilie. Va oferim si un link al materialului de mai jos: https://www.facebook.com/ notes/peter-costea/ barnevernet-strikes-again- this-time-against-an-innocent- american-family/ 857355691034495

Sursa: www.alianta-familiilor.ro


Contor Accesări: 614, Ultimul acces: 2021-04-20 08:26:16