Duminica a 32-a dupa Rusalii: Episcopul Sloboziei si Calarasilor a oficiat Sfanta Liturghie in parohia Saveni - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Duminica a 32-a după Rusalii: Episcopul Sloboziei și Călărașilor a oficiat Sfânta Liturghie în parohia Săveni

[2017-01-23]
de Andrei Pau

Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a oficiat duminică, 22 ianuarie 2017, Sfânta Liturghie în parohia Săveni din Protopopiatul Fetești, notează site-ul oficial al Eparhiei.
În cuvântul rostit, Preasfinția Sa a vorbit despre puterea pocăinței. De asemenea, ierarhul a evidențiat și exemplul dat de vameșul Zaheu.
Cu ocazia prezenței în parohia ialomițeană, Preasfinția Sa a acordat rangul de iconom părintelui Giorgian Toader, parohul biserici, iar preotului coslujitor Florin Jugănaru i-a acordat rangul de sachelar.
Totodată, ierarhul a acordat Marianei Daniela Drăgoi, primarul localității, Crucea Sloboziei în Grad de Cavaler pentru grija avută față de comunitatea parohială și civică din Săveni.
La final, Episcopul Sloboziei și Călărașilor a săvârșit slujba Parastasului pentru ctitorii, slujitorii și binefăcătorii locașului de cult.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1677, Ultimul acces: 2024-03-27 20:20:27