PS Damaschin Dorneanul va vorbi in conferinta online despre „Biblia – constitutia crestinilor” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

PS Damaschin Dorneanul va vorbi în conferință online despre „Biblia – constituția creștinilor”

[2020-12-05]
de Iulian Dumitrașcu

Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, va susține online o conferință pe tema „Biblia – constituția creștinilor”.
Evenimentul va avea loc marți, 8 decembrie 2020, de la ora 19:00 și este organizat de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, (ASCOR) filiala Alba Iulia.
Conferința va fi transmisă în direct pe paginile oficiale de Facebook ale Arhiepiscopiei Alba Iuliei, Doxologia, ASCOR Alba Iulia, Radio Reîntregirea și pe pagina de Youtube Doxologia.
Profilul biografic al PS Damaschin Dorneanul este disponibil aici.
Despre Biblie, Sfântul Ioan Hrisostom spune c㠄nu este nimic în paginile ei care să nu fie spus cu scop, care să nu aibă ascuns mare folos”.
El mai afirmă că Sfânta Scriptură este de la Dumnezeu și o califică drept „adevăr capital, dogmă esențială și fundamentală pe care n-ar trebui s-o uite niciodată savanții, interpreții și lingviștii”.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 171, Ultimul acces: 2021-03-01 10:21:27