Parohia bucuresteana Huedin ofera „Daruri mici pentru suflete mari” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Parohia bucureșteană Huedin ofer㠄Daruri mici pentru suflete mari”

[2020-12-05]
de Iulian Dumitrașcu

Parohia „Sfinții Arhangheli” – Huedin din Protopopiatul Sector 4 Capitală desfășoară în perioada Postului Crăciunului campania „Daruri mici pentru suflete mari”.
Cei care doresc să se alăture acțiunii umanitare pot dona haine și jucării noi, dulciuri, fructe sau bani pentru copiii din comunitate care provin din familii cu probleme financiare.
Darurile vor fi oferite în ziua sărbătoririi Sfântului Ierarh Nicolae și de Praznicul Nașterii Domnului.
Colindele: Scopul, semnificația, perioada în care se cântă
De Sărbătoarea Sfântului Nicolae, toți copiii care trec pragul bisericii noastre vor primi un dar simbolic ca expresie a milostivirii Sfântului Ierarh Nicolae este prietenul copiilor și cel ce aduce în ghetuțe un dar, a declarat la Radio Trinitas Părintele paroh Florentin Nectarie Antasiuc.
Acțiunea se va repeta și în ziua Nașterii Domnului. Apoi, după Sfânta Liturghie, voluntarii parohie vor merge la familiile care întâmpină dificultăți materiale și vor duce un dar consistent care să fie așezat la masa de Crăciun, a mai spus Părintele Antasiuc.
Detalii despre campania umanitar㠄Daruri mici pentru suflete mari” sunt disponibile pe pagina de Facebook a parohiei bucureștene.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 151, Ultimul acces: 2021-03-06 13:09:39