Fundatia Sf. Macrina ofera educatie pentru sanatate si daruri in produse de igiena pentru persoane vulnerabile social - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Fundația Sf. Macrina oferă educație pentru sănătate și daruri în produse de igienă pentru persoane vulnerabile social

[2023-09-22]
de Ștefana Totorcea

Fundația „Sfânta Macrina”- Ajutor și Recuperare Medico-Socială pentru Copii în Dificultate (A.R.M.S), organizație înființată de Arhiepiscopia Bucureștilor, desfășoară, în perioada 18 septembrie – 10 octombrie 2023, ateliere gratuite de educație pentru sănătate în beneficiul persoanelor din grupuri vulnerabile social.
Proiectul „Educație pentru Sănătate în Comunitate” este finanțat de Primăria Sectorului 2 București și vizează 240 de persoane dezavantajate din acest sector al Capitalei, cu scopul de a le ajuta să adopte un stil de viață sănătos.
Atelierele se desfășoară la sediul Fundației Sfânta Macrina – A.R.M.S. Cele 16 sesiuni de formare se adresează fiecare câte unui grup de 15 persoane vulnerabile, aflate în evidența fundației sau a altor instituții colaboratoare.
Beneficiarii atelierelor află informații despre igiena orală și corporală, despre rolul alimentației sănătoase și al mișcării fizice și despre accesarea serviciilor socio-medicale din comunitate. Participanții primesc la final și produse igienico-sanitare.
Relații pentru înscrierea în proiect se pot obține la sediul Fundației Sfanta Macrina – A.R.M.S din strada Ilarie Chendi nr.12, București, Sector 2 sau la numărul de telefon: 0757694694 (Manager proiect: Ionescu Ionela).

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 52, Ultimul acces: 2023-11-30 01:51:37