La Centrul Eparhial din Caransebes functioneaza un cabinet medical de oftalmologie si unul de cardiologie - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

La Centrul Eparhial din Caransebeș funcționează un cabinet medical de oftalmologie și unul de cardiologie

[2021-01-11]
de Sorin Ionițe

Un cabinet medical de oftalmologie a fost deschis recent în incinta Centrului Eparhial al Episcopiei Caransebeșului, unde exista deja un cabinet de cardiologie.
Sâmbătă, 09 ianuarie, Preasfințitul Părinte Lucian a binecuvântat noul cabinet medical unde va activa renumitul medic primar, dr. Augustin Ivănescu.
„Cred că prin deschiderea acestui cabinet zona noastră are numai de câștigat, deoarece credincioșii de aici sunt văduviți de multe ori de asistență medicală și de aceea ne-am gândit ca aici la Episcopie să amenajăm mai multe spații pentru a fi la îndemâna medicilor și pacienților. Îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a ajutat ca într-un an greu să amenajăm acest cabinet pentru că este foarte important să ne axăm și pe această latură socială ca să preîntâmpinăm anumite boli și complicații”, a subliniat PS Lucian după slujba de sfințire.
„Nu avem în zona noastră o asistență medicală bine definită și de aceea acest cabinet medical vine să completeze o latură foarte importantă în ceea ce privește sănătatea pentru cetățenii din județul nostru și nu numai. Le dorim succes și binecuvântare tuturor medicilor care se vor osteni aici, precum și pacienților ce vor călca pragul acestui cabinet, dar le dorim în primul rând sănătate de la bunul Dumnezeu, Doctorul suprem al sufletelor și trupurilor noastre”.
Cabinetul medical de Oftalmologie „Opticlass” va oferi diagnosticare și tratament medical și chirurgical al afecțiunilor oftalmologice, investigații și mijloace terapeutice de ultimă generație, coroborate cu experiența medicală vastă a personalului, precizează Episcopia Caransebeșulșui.
În incinta Centrului Eparhial funcționează și un cabinet de cardiologie, „SlovenskiMed”.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 102, Ultimul acces: 2021-02-28 23:27:39