Corespondenta inedita – Patriarhul Iustin Moisescu - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2021 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Corespondență inedit㠖 Patriarhul Iustin Moisescu

[2021-06-09]
de Iulian Dumitrașcu

Editura Basilica a publicat volumul „Corespondență inedit㠖 Patriarhul Iustin Moisescu”. Lucrarea cuprinde documente inedite din timpul păstoririi celui de-al patrulea patriarh al României.
Studiul introductiv, traducerea documentelor din limbile engleză și franceză și notele aparțin Pr. Dr. Dorin-Demostene Iancu.
„Investigând fonduri din importante arhive naționale, dar și din străinătate, cum a procedat și la întocmirea volumului dedicat corespondenței inedite a Patriarhului Justinian Marina, alcătuitorul volumului prezent reușește să pună în lumină aspecte mai puțin sau deloc cunoscute din viața și slujirile deloc ușoare ale acestui impunător Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, cunoscut și cu sinceritate prețuit în întreaga lume creștină de atunci”, se menționează în Nota editorială.
Răsfoiește lucrarea aici.
Volumul poate fi achiziționat prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la tipografia@patriarhia.ro, editura@patriarhia.ro sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 56, Ultimul acces: 2021-07-19 04:51:13